1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Barcelona Messi lasten jalkapallo peliasut halvalla

"Marca" on ilmoittanut, että Lionel Messi kieltäytyi allekirjoittaa uuden sopimuksen Barcelona, sen jälkeen, ei Messi tai Barcelona ovat vastanneet tähän ongelmaan. Vuonna allekirjoitustilaisuudessa Barcelona ja niiden uudet jalkapallo pelipaidat sponsori Rakuten, Inc., Barcelona presidentti Bartolomeo vihdoin vastasi kysymykseen.

Kun kysyttiin tulevaisuudesta Messi, Barcelona presidentti sanoi: "Mielestäni meidän pelaajat molemmat ovat erittäin hyviä, jopa niin, joukkue on myös johtaja, tietenkin, että on numero 10 Barcelona pelipaita 2017 omistaja Messi. Messi on erittäin suosittu Japani, ja hän on myös hyvin suosittu kaikkialla maailmassa. "

"Olemme varmoja, että Messi lopettaa uransa Barcelonassa, olemme hyvin optimistisia sen. Kaikki Barcelona jäsenet ajatella niin, koska se on Messi joka johdatti meidät niin onnistunut näinä vuosina." Barcelona presidentti sanoi.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Messi on erittäin hyvä pelaaja, voit myös ostaa Messi pelipaita lasten 2016 näyttää tukea.