1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Klopp: David Silva on suosikkini pelaaja Premier League

Äskettäin Liverpool valmentaja Klopp sanoi haastattelussa, että Manchester City nro 21 jalkapallo pelipaidat omistaja David Silva on hänen suosikki pelaaja.

Liverpool on hyvä alku tällä kaudella, ne näyttävät tullut yksi haastajista Valioliigassa mestareita. Monet pelaajat Liverpool on hyvä suorituskyky. Kysyttäessä mikä pelaaja hän pidä parhaiten muut joukkueet, Klopp valitsi Manchester City keskikenttäpelaaja David Silva. Myymme Liverpool pelipaita 2016 2017 verkossa.

"Pidän David Silva," Klopp sanoi, "Rakastan miten hän pelaa, en tiedä, onko hän on vaarallisin mies Manchester City, mutta hän on loistava pelaaja. Hän on kaikkialla, ja hän on erittäin hyvä soitin suurella teknistä osaamista. Lisäksi hän on hyvä asenne. "

"Manchester City teki lentävän lähdön tällä kaudella, mutta en kuullut median mielivaltaisesti ylisti David Silva. Olen erittäin varma, että hän on hänen rooli, pidän hänen tyyli."