1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

jalkapallo pelipaidat/peliasut Chelsea 2016/17 verkkokauppa

On vain alle kuukausi ennen lähellä siirron ikkunan. Mukaan British tiedotusvälineet kertoivat, että nyt tärkein tavoite Chelsea on Romelu Lukaku. Tietenkin, uusi kausi on tuleva, jos olet fanit Chelsea, älä epäröi ostaa Chelsea pelipaita 2016 2017 ilmaista tukea.

Aikaisemmin Chelsea tarjosi 5700 kiloa tarjoavat mutta hylättiin. Tällä kertaa, Chelsea nosti hintaa 68 miljoonaa puntaa, mutta edelleen hylännyt Everton.

Daily Mail raportoi, että Everton vaati, että jos Chelsea haluavat ostaa Lukaku, hinta on vähintään 75 miljoonaa puntaa. Tällä hetkellä neuvottelut ovat ajautuneet umpikujaan. Kuitenkin helpottamiseksi Kaupan Lukaku itse on päättänyt painostaa Everton. jalkapallo pelipaidat halvalla kuuma myyntiä verkossa.

Daily Mail sanoi Lukaku uskoo voivansa olla tärkeä rooli palattuaan Chelsea, hän haluaa todistaa itselleen Stamford Bridge. Siksi Lukaku on kertonut Everton, että hän haluaa siirtyä Chelsean.

Lukaku siirtyä Chelsean jalkapallo pelipaidat Everton vuonna 2014, joiden hinta on 28 miljoonaa puntaa. Tähän mennessä hän on edustanut Everton pelataan 94 pelejä ja sijoitettiin 45 maalia, jolla on korkea hyötysuhde.