1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Paris Saint-Germain 2016-17 vieraspaita vapautetaan

Paris Saint-Germain on paras seura Ranskassa, ja niillä on myös paljon faneja ympäri maailmaa. Äskettäin he lyöttäytyä niiden sponsori Nike käynnisti virallisesti 2016-17 pois jalkapallo pelipaidat. Uusi Vapor paita näyttää historiaan seuran. Käyttämällä kehittynyttä Nike AeroSwift Technology, uusi jalkapallo peliasut voi auttaa pelaajia poistamaan häiriöitä jalkapallokenttä, ja keskittyä peliin.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Pääväri Uuden pois Paris Saint Germain PSG pelipaita 2016 2017 on punainen, ja yksityiskohdat käyttävät väri valkoinen ja sininen. Mitkä ovat värit Ranskan lipun ja myös ovat perinteisiä värin Paris Saint Germain Club. Hihat ja olkapäät väri on tummanpunainen.

Takana kaulus on sana "Paris", ja sisällä hihansuissa voimme nähdä sanat "Grandeur" ja "Passion", joka edustaa keskeisiä arvoja seuran.

Molemmin puolin jalkapallo pelipaidat Paris Saint Germain PSG on sininen raita. Raita laajenee, kun pelaaja on liikkeessä, joten se voi tehdä pelaajia tuntemaan olonsa mukavammaksi kilpailussa.

Väri sukat on punainen, sininen tonaalinen lineaarinen graafinen vasikan, korostavat nopeus.