1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Top 10 maailman arvokkain seura

Kaupallistamisen kanssa jalkapallon pelaajat kannattaa myös dramaattisesti nousta. Tiedätkö kuka on arvokkain jalkapalloilija on nykyään ja mikä joukkue on arvokkain jalkapallojoukkueiden? Tietenkin voit myös ostaa jalkapallo pelipaidat tukea suosikki joukkueet ja pelaajat.

Mukaan uusimman tutkimuksen kuuluisan jalkapallon portaalin transfermarkt, Real Madrid yhteensä arvo jopa £ 665800000, ne voittaa kaikki kilpailijat tulossa arvokkain jalkapallojoukkue maailman. Ja arvokkain pelaaja Real Madrid on Cristiano Ronaldo, hän on arvoltaan 93,5 miljoonaa puntaa. Real Madrid pelipaita 2016-17 online-myynti.

Barcelona kannattaa yhteensä £ 6557800 sijoittui toiseksi luettelon. Ja arvokkain pelaaja Barcelona on Lionel Messi, hän on arvoltaan £ 102 miljoonaa, hän on myös maailman kallein pelaaja.

Lisäksi Bayern München oli kolmas, niiden yhteenlaskettu arvo jopa 489 miljoonaa puntaa. 4.-10. sijalla vastaavasti ovat Chelsea, Athletic Madrid, Arsenal, Manchester City, Manchester United, Paris Saint Germain ja Juventus.