1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Manchester United viivästyttää squad numerot ilmoitus for Pogba käsitellä

Manchester United ilmoitti virallisesti lykätä vapauttamaan uuden kauden joukkue numero. "Sun" analyysi, Manchester United päättää joukkuettaan numerot uuden kauden allekirjoittamisen jälkeen Paul Pogba. Ranskan keskikenttäpelaaja voi palata Red Devils tiistaina, ja hänen siirtomaksu asettaa maailmanennätys.

23-vuotias Paul Pogba hetkellä on lomalla Yhdysvalloissa. Sun paljasti, että sen jälkeen, kun loma, hän todennäköisesti allekirjoittaa sopimuksen Manchester United. Sun sanoi myös, että Manchester United antaa hänelle viiden vuoden sopimus, ja palkka on 202000 puntaa viikossa. Pogba on all-around pelaaja, voit myös ostaa paita näyttää tukea häntä.

Tästä syystä Manchester United lykätään aikaan vapauttaa joukkueen numero. Red Devils sisäpiiriläisten sanoi, että: "On erittäin tärkeää, että seuran ilmoittaa joukkueen numero suorittamisen jälkeen kaikkia siirtoja. Ennen ilmoittamiseksi maailmaa, haluamme tehdä kaikki valmistelut uuden kauden." Manchester United paita online-myynti.