1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Lionel Messi rentouttaa itsensä Ibiza perheensä kanssa

Ei kauan ennen, Barcelona supertähti Lionel Messi ja hänen isänsä on tuomittu 21 kuukauden vankeusrangaistukseen veropetoksesta, mutta se ei näytä vaikuttavan Messi mielialaa. Uusimmasta kuvaa, voimme nähdä, että Messi ja hänen perheensä ovat lomalla Ibizalla. Sunshine, merinäköala, loistoristeilijä, kaikki näyttää niin kaunis.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Messi ja hänen perheensä ovat nyt lomalla Ibizalla, se näyttää Messi on hyvällä tuulella. Hän on säilyttänyt partansa, yllään hattu ja aurinkolasit, puolialastonta, yllään sama sininen shortsit poikansa kanssa Tiago. Messi pelata poikansa aika ajoin, ja keskustella hänen tyttöystävänsä.

Vaikka Lionel Messi on tuomittu lähes kaksi vuotta veropetos, mutta kun kaikki, hän ei tarvitse palvella aikaa vankilassa. Jälkeen vaikea kesällä, Messi täytyy rentoutua itsensä ja valmistautua uuteen kauteen.